Workshops bij Jocorelax

Workshops

Zelf doen en beleven

"Quality time"

In kleine groepjes geven we graag een woordje uitleg over de verschillende behandelingen en massages en leren we u de kneepjes van het vak.

U kan elke workshop combineren met een ontbijtbuffet of kaasschotel. Vraag gerust meer informatie over de vele mogelijkheden.

Vraag meer info prijslijst workshops
Workshops bij Jocorelax Wingene
duo rugmassage jocorelax

Massage

Workshop duo rugmassage: We leren  u de basistechnieken voor een goeie rugmassage aan en per twee (in koppelverband of met een vriendin) gaat u aan de slag om die in te oefenen en sturen we u bij waar nodig bij.

 

**********

 

 

 

make-up workshop joco relax

Make-up

We geven workshops waarbij er individueel gewerkt wordt en u op uzelf de aangeleerde technieken uitprobeert. Daarnaast is het mogelijk om in kleine groepjes (min. 4 – max. 8 personen) een “mee-werkdemo” te krijgen, waarbij u vergezeld van een drankje en een hapje de basistechnieken aanleert.

 

**********

 

 

gelaatsworkshop joco relax

Gelaatsverzorging

Geef uw vriendinnenavond of vrijgezellenfeest een verrassend extra’tje en kies voor een workshop ‘gelaatsverzorging’. U geniet van een glaasje bubbels en tapas terwijl u bijleert over de juiste gelaatsreiniging, het passende masker en gelaatsmassage.

Boek uw workshop prijslijst workshops
thuisverzorgingen

Lichaamsverzorging

Leer bij over hoe u de juiste verzorging toepast op uw huid of die van anderen! Bij een hapje en drankje geven we u uitgebreid uitleg over de verschillende producten en mogelijkheden en hoe u die op de correcte manier thuis gebruikt.

 

**********

 

 

 

parfums jocorelax

Parfums

In kleine groepjes gaat u op ontdekkingsreis doorheen het uitgebreide en geraffineerde geurenpallet. U leert bij over de verschillende soorten geuren, wat bij u past en hoe u het juiste parfum voor u kan kiezen. We voorzien een hapje en een  drankje.

 

**********

 

 

 

sierraden jocorelax

Sieraden

Bij een hapje en een drankje maakt u de gewenste sieraden. Keuze uit oorringen + armband, oorringen + ketting, armband + ketting.

Boek uw workshop prijslijst workshops